Overflatebeskyttelse siden 1988!

overflatebeskyttelse norsk industrivern asNorsk Industrivern AS ble etablert i 1988 under navnet Malthus Industrivern AS. Men allerede da hadde vi drevet import og salg av en del av våre spesialprodukter i flere år. I 1995 ble vi utskilt fra Malthuskonsernet og tok navnet Norsk Industrivern AS.  Vi leverer produkter til vern, beskyttelse, rehabilitering og vanntetting av bygg.

Vi er en liten, effektiv organisasjon og fungerer som problemløser for de fleste vanlige spørsmål og problemer innen rehabilitering og overflatebeskyttelse av mur, puss, betong, tre og stål. Vi kan faget, og står med glede til disposisjon.

For våre entreprenører, samarbeidspartnere, byggherrer og teknisk personell holder vi jevnlig dagskurs i ”vedlikehold satt i system”. Dette er et omfattende grunnkurs for betong, mur, puss og stål, hvor vi går i dybden på forskjellige materialkvaliteter og detaljert tar for oss utfordringene med rehabilitering og vedlikehold. Vi kan selvfølgelig også tilby mindre omfattende programmer som kan tilpasses behovet til den enkelte samarbeidspartner.

Norsk Industrivern AS (NIVAS) er importør og distributør av anerkjente produkter til beskyttelse og reparasjon av bygg.

 

Vi leverer kvalitetsprodukter som forlenger vedlikeholdsintervaller og som fokuserer på helse, miljø og sikkerhet innen:

  • Betongreparasjon
  • Mur og puss
  • Impregnering av tre, mur og betong
  • Fuktsanering og vanntetting
  • Overflatebehandling av bygg og anlegg i tre, betong, mur, puss og stål
  • Taktekking med og uten bruk av varme
  • Graffiti/malingsfjernere
  • Gulvlegging og gulvdekor
  • Antibakterielle malinger – Sikring av hygienisk sensitive områder
  • Sklisikring

Kompetanse

NIVAS fungerer, i tillegg til materialtjenester og produktløsninger, som et kompetansesenter som tilbyr faglig, teknisk assistanse i form av befaring, tilstandsbeskrivelser, løsninger og spesifikke arbeidsbeskrivelser.

Malingssortimentet spenner fra rimelig tre-beskyttelse, via hybride tre-malinger, moderne, diffusjons-åpne, elastiske karbonatiseringsbremsende betongmalinger til mineralske, diffusjonsåpne silikat-malinger for mur og puss.

Vi har de fleste typer mørtler og mørtelsystemer, fra standard B20/B30, via kalkholdige pussmørtler, muremørtler og reparasjonsmørtler til de mest avanserte moderne høytbyggende reparasjonsmørtlene.

Sørg for at du velger miljøvennlig kvalitets-maling og impregnering som beskytter og varer.

Vi hjelper deg å velge riktig maling til hvert enkelt prosjekt.

Vi tilbyr rimelige, gode løsninger og kostnadseffektive, langsiktige løsninger.

Norsk Industrivern AS har levert miljø-vennlige kvalitetsmalinger til malere, entreprenører og offentlige og private byggherrer i Norge i ca 40 år, og kan vise til en omfattende referanseliste. Vi har lokaler på Ålgård, like ved Sandnes, Stavanger og Jæren, sentralt i Rogaland.

Vi lagerfører reparasjonsprodukter, impregneringer og malinger i standardfarger og tilbyr hurtig levering!

Ta oss med på råd!